Wie zijn wij


Debbie en leden van Stichting de Ville Shelter die gek zijn op dieren!


Het begon allemaal  met Ville Shelter Deborah zij begon zich in Maria te verdiepen en zag dat Maria het erg zwaar had met de zorg van de honden en dat er weinig tot geen hulp was voor haar. Debbie startte een pagina op Facebook om Maria en haar honden te promoten.

Hennie Ville Shelter (een achterbuurvrouw van Debbie) raakte in gesprek met Debbie en uiteraard kwam het gesprek al snel over Stichting De Ville shelter, daardoor kreeg Hennie ook al gauw het 'Ville' virus te pakken en zo adopteerde zij beide een hondje, Bella ging naar Debbie en Lucky ging naar Hennie.

 

Debbie en Hennie werden vriendinnen en wilde nog meer doen om Maria te helpen.

 

Zij startte een veilingpagina en van de opbrengst betalen zij verschillende dingen zoals dierenartskosten, vaccinaties, sterilisatie's, castraties, voer en verbetering van De Ville Shelter, ook kochten zij hierdoor een gedeelte van het land waar De Ville Shelter op staat. En zo groeide het beetje bij beetje daarom besloten Hennie en Debbie om officieel een stichting te worden en dat gebeurde dan ook op 20-07-2016. Inmiddels is de shelter flink uitgebreid en kunnen wij Maria financieel steunen met de zorg voor de vele honden. Wij danken dan ook zeer onze lieve donateurs, sponsoren en vrijwilligers want zonder hen waren we niet zover gekomen!  


Maria

Debbie


Op 20-07-2016 is Debbie officieel Stichting de Ville Shelter geworden.

| KVK 66616840 | ANBI 856632405 |