https://www.stichtingdevilleshelter.nl/vragenlijsten/adoptie

 

TER ADOPTIE SHIRLEY

Shirley een gesteriliseerde dame kwam afhankelijk best angstig in Nederland maar gaat met sprongen vooruit ze vindt het heerlijk te spelen met de roedel gaat graag mee met de wandelingen schrikt niet meer overal van en ook mensen zijn leuk zelf de mannen zijn niet eng meer.
Shirley is een hele lieve dame die een zeer loyale vriendin zal worden.
Shirley loopt goed aan de lijn valt niet uit naar andere honden is rustig in huis kan goed met andere honden en katten mits ze niet heel erg druk zijn. 
Shirley zien we graag bij mensen die actief met Shirley aan de gang wil gaan lekker wandelen de wereld ontdekken maar ook ligt ze graag bij haar mens. Kortom als je actief bent graag wandelt door wil gaan in haar training van commando's zoeken we u.

Wilt u meer weten neem dan contact op met sponsorpagina stichting de ville shelter.


https://www.stichtingdevilleshelter.nl/vragenlijsten/adoptie

TER ADOPTIE QUINNIE 

 

🔴Quinnie geboren mei 2023.
44 cm hoog op de foto's lijkt ze groter maar is echt niet zo groot 🔴

1 mei ben ik jarig dan word ik 1 jaar ben al wat maanden in Nederland helaas nog steeds niemand gevonden die de rest van mijn leven van mij wil houden.
Mijn oppas vrouwtje zegt dat ik een braaf hondje ben. Trek niet aan de riem met wandelen, kan al paar uurtjes alleen zijn. Na gewenning kan ik ook loslopen in veilig gebied luister goed en werk graag voor mijn mens. Ik ben heel lief met kindjes. Kan met katten en honden samenleven (sommige teven klikt niet altijd maar daar zijn kennismakingen voor).
Maar niemand ziet mij wilt u meer weten neem dan contact op met sponsorpagina stichting de ville shelter
Of vul de intakelijst in.


https://www.stichtingdevilleshelter.nl/vragenlijsten/adoptie